Дженифър Лопес: Искам голяма сватба!

eva.bg 18 June 2019

Снимка: instagram

Благодарение на Алекс Родригес, Дженифър Лопес отново е готова за брак, въпреки трите си провалени такива – с Оджани Ноа (1997-1998), Крис Джъд (2001-2003) и Марк Антъни (2004-2014).

През март тази година Джей Ло получи предложение от Алекс Родригес,  който й падна на колене по време на почивката им на Бахамите, след двугодишна връзка.

От този ден нататък всички очакват да чуят останалите подробности около плановете за сватбата, за която Лопес не издаваше нищо... досега! В момента певицата е на турне, като цялото приготовление и вълнения зад кулисите около него тя споделя в YouTube канала си.

Когато я питат кога ще се състои сватбата й, тя отговаря: „Скоро, но не твърде скоро. Планирам да се случи следващата година“, каза тя, като допълни:

Искам голяма сватба. И задължително църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега“, споделя Дженифър. Явно този път иска всичко да бъде различно, защото го чувства различно.

Била съм омъжена три пъти, единият от които продължи 11 месеца. С Марк бяхме заедно десет години, имаме деца, това е друго, но първите два пъти, в които се опитах да се омъжа, бях твърде млада и наистина не трябва нищо от това не може да се приеме за сериозно. Затова казвам, че се „опитах“ да се омъжа, дори не броя тези опити за истински брак“, категорична е Лопес.

Изглежда, че с Алекс тя най-после усеща, че е на прав път, че е истинско и иска всичко да бъде съвършено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР