Меган и Хари официално избраха бавачка за бебе Арчи

Херцогинята и херцогът на Съсекс имат нужда от допълнителна помощ, приготвяйки се за лято, пълно с ангажименти

eva.bg 14 June 2019

Снимка: getty images

Във Фрогмор Котидж ще се настани още един човек. Меган Маркъл и принц Хари официално назначиха бавачка за бебе Арчи. Приближени споделят, че наскоро херцогинята и херцогът на Съсекс са поискали допълнително помощ с бебето, тъй като ги очаква лято с много ангажименти, както и кралско турне през есента.

Двамата с Хари се стараят да не се вдига много шум около тях, след раждането на първата им рожба. Всякакви детайли за това какво се случва в дома им, пазят в тайна. Въпреки това стана ясно, че са наели бавачка от Великобритания, която все още не е перманентно настанена във Фрогмор Котидж, но това ще се случи, когато Меган и Хари заминат на кралското си турне в Африка през октомври.

Възможно е и да вземат Арчи на турнето, разбира се, както и бавачката, с чиито ежедневни грижи ще успеят да се справят с ангажиментите и родителството едновременно.

В кралското семейство има дълъг списък от обичани бавачки. Мария Борало беше наета от Кейт и Уилям през 2014 г., като се нанесе да живее с тях и им помагаше за организирането на всякакви други събития. Принц Хари пък е много близък със своята любима бавачка от детството си – Тиги Петифер – която той гордо представи на Меган, по време на пътуването им до Кардиф през януари 2018 г. Остава да видим кого кралската двойка е решила да избере.

Близък приятел на Меган и Хари разкрива, че животът им в момента е по-щастлив от всякога: След раждането на Арчи, двамата не са спрели да се усмихват. Безсънните нощи наистина си струват. Семейният им живот е перфектен“, казва той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР