Мелания и Иванка Тръмп: дамите на САЩ в английския кралски двор

eva.bg 04 June 2019

Снимка: getty images

Няколко дни след като премиерът на Великобритания Тереза Мей се оттегли от поста си, кралица Елизабет II покани президента на САЩ Доналд Тръмп на тридневно посещение, което да затвърди приятелските отношения между страните. Доналд пристигна със съпругата си Мелания и дъщеря си Иванка, която го придружава на толкова много важни ангажименти, че е често е наричана „неофициалната Първа дама“ на президента.

Г-жа Тръмп направи мил жест към Великобритания още на тръгване, обличайки рокля на Gucci, инспирирана от естетиката на Лондон, чиято цена е £3 480. Върху тоалета бяха изобразени някои от най-емблематичните сгради в столицата на Обединеното кралство.

По английски тертип, преди тържествения прием, организиран в Бъкингамския дворец, Доналд и Мелания бяха поканени на чай. След това топло посрещане, президентът на САЩ и Първата дама положиха венец на гробницата на незнайния воин в Уестминстърското абатство.

За това събитие Първата дама облече стилен бял костюм на Dolce & Gabbana. Иванка също не изневери на изчистеното бяло и облече ансамбъл от Alessandra Rich.

На тържествения държавен банкет присъстваха около 170 човека, а Доналд Тръмп официално благодари на кралицата за поканата и чудесното посрещане, като я нарече „велика, велика жена!“. Мелания заложи на елегантност и нежност от Haute Couture SS19 колекцията на Christian Dior.

Иванка Тръмп пък избра пастелен нюанс. Тя облече рокля от Carolina Herrera (£9232.96). Самата Каролина Херера е обличала няколко Първи дами на САЩ, сред които Джаки Кенеди и Мишел Обама, така че не е изненада, че Иванка се е доверила на бранда.

По-късно на днешния ден Доналд, Мелания и Иванка Тръмп се срещнаха с Тереза Мей на Downing Street. След това в St James's Palace бе организирана бизнес среща на кръгла маса. За запознанството с Тереза Мелания облече тренчкот в телесен цвят. Иванка пък придружи баща си на кръглата маса и избра тоалет от Burberry (£1700) с "polka dot" принт.

Вижте всички тоалети до момента на дамите на САЩ в галерията.

1 КОМЕНТАР
1
Mina
05 June 2019, 11:45

Изключително стилни дами !
Мелания Тръмп е най- стилната , елегантна, красива и възпитана Първа Дама в света, за всички времена.
Тя не Мишел Обама потупваща по рамо кралицата Елизабет .......

ТВОЯТ КОМЕНТАР