Скоро нейното малко чудо ще навърши една годинка

eva.bg 29 May 2019

Снимка: Instagram

Преди година по това време Бриджит Нилсен успя да шокира всички с новината, че на 54-годишна възраст е бременна с петото си дете. Чудото в случая е не само напредналата й възраст. След раждането на момиченцето, което тя и настоящият й съпруг Матия Деси кръстиха Фрида, тя разкри колко дълго е чакала това дете и колко минимални са били шансовете да се роди.

Близо десет години Бриджит Нилсен се опитва да зачене и износи така исканото дете чрез ин витро процедури. Тя е на 40, когато среща Матия и толкова силно иска дете от него, че замразява свои яйцеклетки и започва дългите и мъчителни опити. Лекарите й давали само 3-4 процента шанс да зачене. Но тя не се отказвала и продължавала с опитите, докато в крайна сметка не само заченала, но и родила тази малка принцеса, която само след броени дни ще навърши една годинка. По този повод Бриджит пусна серия от снимки на бързо растящото момиченце в профила си. Няма нужда да коментираме щастието, изпълнените със смисъл дни и искрените усмивки.

„Беше един много дълъг и труден път. Искам жените да знаят, че всичко е възможно. Минах през наистина много разочарования. Не беше лесно, но със съпруга ми толкова много го искахме и то в продължение на толкова години... Най-накрая си имаме нашата малка принцеса“, заяви тогава Бриджит Нилсен.

Вижте щастливата майка и нейното малко съкровище една година по-късно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР