55-годишната Бриджит Нилсен е една щастлива майка

Звездата показа четиримесечната си дъщеря

eva.bg 24 October 2018

Снимка: Instagram

Бриджит Нилсен е щастлива майка на пет деца, като последното се роди само преди четири месеца. Звездата от „Червената Соня“, която в момента е на 55 години, дълго време се опитва да зачене, износи и роди дете на настоящия си пети съпруг - Матия Деси. След близо десетгодишни опити с инвитро процедури и отчайващи прогнози на лекарите, чудото се случва. И това чудо вече е на четири месеца.

Именно по случай „4-месечния рожден ден“ на малката Фрида, Бриджит пусна две нейни снимки. „4 месеца. Не мога да се сетя за друг период от живота си, когато съм била по-щастлива“, написа тя, допълвайки поста с #proudmom #happyness.

Гордата и щастлива майка, която светът познава най-вече като бивша съпруга на Силвестър Сталоун, със сигурност има повод да е и горда, и щастлива. Преди време в емоционална изповед относно трудностите да се сдобие с петото си дете, тя сподели следното: „Беше един много дълъг и труден път. Искам жените да знаят, че всичко е възможно, въпреки че все пак трябва да бъдеш и реалист. Минах през наистина много разочарования. Не беше лесно, но със съпруга ми толкова много го искахме и то в продължение на толкова години... Най-накрая си имаме нашата малка принцеса.“

Бриджит е на 40 години, когато среща Матия Деси, който е с 16 години по-млад от нея. И понеже много иска да има дете от него, решава да замрази свои яйцеклетки. Лекарите й давали само 3-4 процента шанс да се сдобие с дете. И въпреки това, след десетгодишни опити, се ражда малката Фрида. Останалите четири деца на Нилсен са момчета и са на 23, 25, 28 и 34 години. Те са от трима различни съпрузи.

1 КОМЕНТАР
1
Lorena
24 October 2018, 17:43

Интересно, много искала да има дете от него, но се втурнала да замразява нещо, с което на 40 би трябвало да има повече шанс по това време. Ако на 40 яйцеклетките са били ок, би се получило още тогава. Колко знаменитости над 50 са признали, че ползват донолски млади яйцеклетки?

ТВОЯТ КОМЕНТАР