Бриджит Нилсен за чудото да родиш на 54

Искам жените да знаят, че всичко е възможно, казва тя

eva.bg 26 July 2018

Снимка: Instagram

Миналия месец на 54-годишна възраст Бриджит Нилсен стана майка за пети път. Тя роди момиченце от петия си съпруг Матия Деси, което кръсти Фрида. Сега в интервю за списание People актрисата и бивш модел  за първи път коментира трудностите около зачеването, раждането и защо се е решила на тези години да има бебе.

Любовта, естествено, стои в основата на всичко. Когато на 40-годишна възраст тя среща Матия Деси, решава, че ще замрази свои яйцеклетки, защото иска да има дете от него. Близо десет години опити с инвитро процедури обаче са били нужни, за да се случи най-накрая чудото – тя да зачене, износи и роди малката Фрида. Лекарите й давали само 3-4 процента шанс да зачене със своя яйцеклетка. И въпреки това, независимо от болката и финансовите разходи, тя не се отказала и над десет години се опитва да забременее.

„Беше един много дълъг и труден път. Искам жените да знаят, че всичко е възможно, въпреки че все пак трябва да бъдеш и реалист. Минах през наистина много разочарования. Не беше лесно, но със съпруга ми толкова много го искахме и то в продължение на толкова години... Най-накрая си имаме нашата малка принцеса“, заяви Бриджит Нилсен.

Тя е решена да не се отделя от бебето, да не разчита на детегледачки и в общи линии да се отдаде изцяло на отглеждането му. Категорична е, че възрастта й няма да е пречка за това, дори напротив. „Аз съм много по-опитна и способна, по-малко се притеснявам и страхувам. Знам точно какво искам, знам какво да правя с нея, знам на какъв етап от живота си съм в момента“, казва Нилсен.

Останалите четири деца на актрисата, които са от предишните й връзки, са на възраст 23, 25, 28 и 34 години. Те по никакъв начин не са осъдили майка си за желанието й на тази възраст да има още едно дете.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР