На 54 е бременна с петото си дете

Бриджит Нилсен, бившата съпруга на Силвестър Сталоун, очаква петото си дете от петия си съпруг - 39-годишния Матия Деси

eva.bg 31 May 2018

Снимка: Instagram

Никога не е късно за нищо, стига да имате желание, възможности, мечти. Доказва го 54-годишната Бриджит Нилсен, която е бременна с петото си дете. Бившата половинка на Силвестър Сталоун вече има четири деца, все момчета, които са на 34, 28, 25 и 23 години.

Не знаем какъв е полът на бебето, но щастливата новина за петата й бременност бе разкрита от самата Бриджит в профила й в Инстаграм. Тя пусна две снимки, на които се вижда огромният корем, а текстът под едната гласи „Семейството се увеличава“.

Бившият модел на „Плейбой“ се омъжи за италианския телевизионен продуцент Матия Деси през 2006 година. Той е на 39 години и е петият й съпруг.

Новината за бременноста определено успя да изненада всички, защото съдейки по размера на корема й, звездата от "Червената Соня" би трябвало да е в осмия месец. Но пък явно Бриджит Нилсен знае как да се крие и от фенове, и от медии.

И ако случайно сте си помислили, дали пък не е прекалено късно за бебе, то според последни проучвания все повече жени на 50+ забременяват и се решават да гледат отново бебе, въпреки завишения риск от здравословни проблеми на майката и плода.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР