Дойде сезонът на късите рокли!

А краката ви готови ли са за лятото?

eva.bg 03 June 2019

Готови сте за лятото, но дали и краката ви са? Дочакахме горещите дни, в които от гардероба ни се подават късите поли и рокли.

Това е сезонът на красивите гладки крака, затова сега им обръщаме повече внимание, за да изглеждаме безупречно всеки ден. Но поддръжката на перфектния им вид трябва да бъде колкото ефективна, толкова лесна и бърза.

В ежедневието си много жени избират бръсненето като метод за обезкосмяване, защото е именно лесно и ефективно. Но и при него има тънкости, чрез които да се постигнат най-добри резултати. Най-важният фактор е изборът на самобръсначка. Тя трябва да бъде много удобна, същевременно внимателна към кожата, да има минимален риск от порязване, като прави моментите ни на разкрасяване приятни, а не обратното.

След дълги години тестове, Wilkinson създадоха първата самобръсначка, която бръсне в две посоки – WILKINSON Intuition f.a.b. Това създава ново удобство по време на бръснене, с което едва ли ще можете да се разделите, щом го имате като възможност.

Но ето и най-хубавото. Безопасното бръснене е осигурено, благодарение на пет остриета (разположени в двете посоки, за да не вдигате бръснача от кожата си), а над остриетата се намират резервоари с иновативен овлажняващ гел, който се активира при контакт с вода и хидратира до два часа след бръснене. Гелът осигурява гладко преминаване на остриетата по кожата за максимален комфорт преди и след.

Системата за бръснене WILKINSON Intuition f.a.b. е вече налична у нас. 

Няма по-хубав подарък за лятото от съвършено гладки крака, с които да стъпвате уверено!

† Intuition f.a.b.™ НЕ Е ПРОИЗВЕДЕН ИЛИ ДИСТРИБУТИРАН ОТ GILLETTE COMPANY LLC, СОБСТВЕНИК НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ТЪРГОВСКИ МАРКИ GILLETTE® И Venus® 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР