Скарлет Йохансон е сгодена!

eva.bg 20 May 2019

Скарлет Йохансон и комикът Колин Джост се сгодиха. Двамата са заедно от две години, като за пръв път се появиха публично като двойка през ноември 2017 г.

Това ще бъде първи брак за Джост, докато за Скарлет – трети. От 2008 до 2010 г. тя бе омъжена за Райън Рейнолдс, а от 2014 до 2017 г. за Ромен Дориак, от когото има петгодишна дъщеричка – Роуз.

Скарлет и Колин отдавна искат да градят бъдещето си заедно. Приближени до тях открай време споделят, че двамата са лудо влюбени и отношенията им са сериозни, така че бе въпрос на време Колин да направи предложение.

Двамата държаха да запазят връзката си лична, затова с Колин не се появяваха на много събития заедно, нито говореха в интервюта за отношенията си. Последната публична изява на Скарлет бе на червения килим на премиерата на „Отмъстителите: Краят“, където тя бе придружена от Джост, но това е един от малкото случаи, в които ги виждаме заедно.

Единственото, което бе изкопчено от Колин за връзката му със Скарлет в шоуто „Entertaiment Tonight“, бе следното: „Скарлет е невероятна. Много съм щастлив и съм голям късметлия“. А това е напълно достатъчно!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР