Усмихнатата седмица за Чарлз и Камила

eva.bg 17 May 2019

Снимка: getty images

Кралица Елизабет II организира първото за годината градинско парти в Бъкингамския дворец, като са планувани още три такива през май, юни и юли.

Всяка година кралицата кани около 30,000 души на кралски соарета, на които биват изпивани около 27,000 чаши чай, а около 20,000 сандвича и парчета торта биват консумирани.

Градинските партита са традиция в английското кралско семейство, стартирали през 1860 г. от кралица Виктория, която ги нарича „закуски“.

На тазгодишното парти сред кралските особи бяха принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, придружени от принцеса Ан. Всички се забавляваха на оживеното събитие, като се снимаха с различни гости.

Разбира се, като на истинско кралско събиране,видяхме много впечатляващи тоалети и красиви дизайнерски шапки в най-различни цветове.

Само ден след това херцогинята на Корнуол имаше друг ангажимент, който й донесе още усмивки. Камила посети ферма, намираща се само на два километра от мястото, на което е израснала. Там 71-годишната херцогиня се отдаде на спомени, като този за понито й, което е яздила всеки ден. Фермата се нарича Jamie's Farm и се намира в Източен Съсекс. Фермата подпомага млади хора в неравностойно положение да се развиват академично и социално, а Камила е патрон на тази благотворителна организация от 2004 г. насам. Сега организацията отпразнува своята десетгодишнина. 

Тук ме обзема приятна носталгия за онова идеално време, в което бях дете“, сподели Камила.

Вижте детайли от усмихнатата седмица на Чарлз и Камила в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР