Мисия: „Копринена коса"

eva.bg 29 May 2019

„Красотата на жената не е в дрехите, които носи, нито във фигурата, която има, а е в начина, по който сресва косата си", казва Антон Чехов. Косата е едно от най-силните женски оръжия. Няма по-красив аксесоар от здрава, мека и блестяща коса.

За да имаме такава обаче, са необходими сериозни грижи. Трябва да си даваме сметка, че всеки ден косата ни е изложена на много предизвикателства. Външните замърсявания, повишената оксидация, слънцето – всички тези фактори могат да я направят суха и безжизнена. А една изтощено изглеждаща коса влияе зле на външния вид и самочувствието.

Разбира се, от значение са и продуктите, които използваме върху косата си всеки ден. Стилизирането и прекомерната употреба на различни продукти увреждат състоянието й, независимо колко допълнителни грижи полагаме за нея. Затова понякога имаме нужда от по-ефективна грижа, с която да даваме най-доброто на косата си. От начина на живот и хранителните навици, не трябва да се прави компромис с козметиката, с която я третираме.

Едни от ключовите фактори в избора на козметика са натуралните съставки, които са нежни към косата, но и я подхранват дълбоко.

Серията John Frieda Detox & Repair се състои от шампоан, балсам, маска и спрей-балсам, които почистват косата, без да са агресивни към нея. Резултатите са незабавно възстановяване и осигурена защита от негативните външни влияния. С тази серия „безнадеждният“ случай на стресираната, суха и изтощена коса е разрешен, а вие може да се радвате на копринена мекота и блясък.

„Виновниците“ за подобни резултати са трите основни съставки, съдържащи се в серията, които, комбинирани заедно, са способни на чудеса.

Зелен чай

Богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали, зеленият чай възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали.

Масло от авокадо

Тосъдържа мастни киселини, както и витамини B и Eи антиоксиданти. Маслото от авокадо подобрява здравината и цялостното състанояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите на косата, стимулирайки растежа й.

Система от би-протеин и хранителни елементи

Те детоксикират, което е изключително важно в ежедневието ни, в което сме подложени на постоянна атака от замърсен въздух и оксидативен стрес.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР