Гуинет Полтроу: Аз съм най-гордата майка

eva.bg 15 May 2019

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу не е от родителите, които постоянно заливат интернет пространството със снимки на децата си, за разлика от други знаменитости, които са „виновни по всички параграфи“ в това отношение.

Сега обаче 46-годишната актриса имаше повод да сподели снимка на красивата си дъщеря Епъл Мартин, която така прилича на своята майка. Епъл навърши 15 години и Гуинет побърза да сподели със своите последователи колко се гордее с момичето си:

„Честит рожден ден на моя ангел! Никога няма да мога да изразя с думи колко много те обичам. Ти си толкова силна,  добра, забавна и толкова красива отвън и отвътре, че ме правиш най-гордата майка на този свят!“, написа тя.

Заедно със снимката на Епъл, Гуинет сподели тяхна кореспонденция, в която показва, че дъщеря й не позволява да се качват какви да е снимки, без да ги е одобрила преди това.

15-годишната Епъл трябва да даде позволението си за всяка снимка, която Гуинет е решила да пуска в мрежата, независимо, че го прави рядко. През март двете се забавляваха на ски уикенд, а Полтроу сподели снимка от малката им ваканция. Нейната тийнейджърка не пропусна да коментира мигновено поста: „Мамо, говорили сме за това. Не можеш да споделяш каквото и да било, без да съм ти позволила“, написа тя, независимо, че лицето й не се виждаше от ски очилата.

Гуинет е отгледала дъщеря с характер, има защо да се гордее!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР