Мамо, не ме снимай!

Дъщерята на Гуинет Полтроу не е съвсем съгласна с това, което майка й споделя със своите милиони последователи

eva.bg 26 March 2019

Снимка: instagram

Гуинет Полтроу и красивата й дъщеря Епъл Мартин се насладиха на ски уикенд преди броени дни. Тъй като Гуинет е активна в социалните мрежи, тя не пропусна да сподели селфи от лифтовете в профила си в Instagram.

Изглежда обаче, че този пост не е получил одобрението на Епъл. Като един истински 14-годишен тийнейджър, Епъл трябва да се хареса на всяка снимка, която Гуинет реши споделя със своите милиони последователи.

„Мамо, говорили сме за това. Не можеш да споделяш каквото и да било, без да съм ти позволила“, написа Епъл под снимката. „Но лицето ти дори не се вижда тук!“, отговори й Полтроу, тъй като Епъл носи ски очила и действително не виждаме много от нея.

Въпреки всичко, Гуинет все пак не е от родителите, които показват постоянно децата си в мрежата. Затова снимките, които е споделяла с дъщеря си Епъл и сина си Моузес в Instagram, са предизвиквали истински фурор.Ще видим кога отново ще имаме възможността да се радваме на трогателен кадър на майка и дъщеря, тъй като всичко трябва да мине през зоркото око на Епъл, преди майка й да дръзне да споделя каквото и да било.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР