Гуинет Полтроу: Животът ми след 40

eva.bg 02 November 2018

Гуинет Полтроу призна, че навлиза в менопауза. Макар да е в ранния стадий на процеса, тя вече усеща много промени. Актрисата говори открито за всичко, с което се сблъскват жените след 40-годишна възраст, като смята, че този период може да бъде много по-лек, стига да имаме културата по въпроса:

„На 46 години съм. Намирам се в перименопауза и вече усещам хормоналните промени в тялото си, смяната на настроенията, потенето. Въпреки това смятам, че менопаузата има много лоша слава. Тя определено се нуждае от „ребрандиране“. Просто в обществото ни няма добри примери – жени, които да представят положителната страна на нещата. След 40 много неща се променят. Когато продължаваш да се обичаш и се грижиш за себе си правилно, неразположенията не са толкова тежки“, споделя „Оскар" носителката.

Тя е основател на лайфстайл компанията Goop, с която в момента стартира новия проект „Madame Ovary“. Целта е да се осигурят и разработят повече необходими продукти и лекарства, които да помагат на жените да преминават през менопаузата щастливи и пълноценни във всичко, което правят.

 
 
 
View this post on Instagram

Here’s to rebranding life after 40. Link in bio for our newest #goopwellness addition.

A post shared by goop (@goop) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР