Меган Маркъл роди момченце

eva.bg 06 May 2019

Снимка: Getty images

Днес Бъкингамският дворец потвърди, че сутринта Меган Маркъл е започнала да ражда, след повече от седмица преносване, което накара всички да спекулират дали херцогинята вече не е родила. Въпреки, че Меган искаше да роди у дома, преносването усложни нещата и се предполагаше, че все пак раждането ще бъде в напълно контролирана болнична среда. Но майката на Меган, Дория Гарланд, в момента е заедно с нея във Фрогмор Котидж, което означава, че желанието на Меган да роди у дома може би все пак се е осъществило.

Е, голямото чакане приключи. Меган Маркъл роди здраво момченце, тежащо 3,260 кг. Полът на детенцето бе изненада и за самите щастливи родители, които не искаха да го узнаят предварително.

Очаквайки голямото събитие, двамата с Хари си извоюваха лично пространство и страниха от публичността, любопитните погледи и фотоапаратите за известно време. За разлика от Кейт Мидълтън, Маркъл всячески се опита да запази този момент като интимен, за да не се чувства като „златна рибка в аквариум“, която всички наблюдават.

 „Много съм развълнуван да обявя, че ни се роди здраво момченце. Изключително много се гордея със съпругата си!", сподели щастливият татко. Кралица Елизабет също е много щастлива от големите новини, казват още от Бъкингамския дворец.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР