В семейство Клуни има строги правила...

...поне в някои отношения

eva.bg 04 May 2019

Снимка: Getty images

Джордж и Амал Клуни са една от най-обичаните звездни двойки. Амал спечели сърцето на този желан мъж и през 2014 г. двамата сключиха брак.

Силна личност като Амал, адвокат по човешките праваи активист, заставащ зад важни каузи, нейната дума безспорно има тежест за Джордж и той се вслушва в съпругата си.

На изява в Ню Йорк, промотирайки новия, в който участва (Catch-22), актьорът сподели, че Амал изрично му е забранила да притежава или кара мотор, както и каквото и да било друго превозно средство на две колела.

Една от главните причини за това е, че 57-годишният Оскар носител претърпя инцидент със скутер в Италия, на снимачната площадка на сериала Catch-22.

Оказва се, че това не е първият му такъв случай. Затова Амал категорично е заявила на съпруга си, че не желае да се доближава до подобни машини:

„Не ми е позволено за карам каквито и да било мотоциклети. Преживях много тежка катастрофа. Ударих се в друг шофьор с над 112 километра в час. Завинаги слязох от мотора“, сподели той пред публиката, поглеждайки към Грант Хеслов. Двамата с Грант са близки приятели и са имали подобни преживявания, след които съпругите им просто поставят тези условия.

Очевидно зад волана на мотор, Джордж няма много късмет. Нека си спомним, че през 2007 г. той и тогавашната му приятелка – Сара Ларсън – бяха ударени от кола, докато караха мотор, като не стана ясно кой от двамата шофьори е направил фаталния завой, причинил катастрофата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР