И Джъд Лоу каза „да“!

В скромна, тайна церемония!

eva.bg 03 May 2019

Снимка: Getty images

Джъд Лоу е сключил брак в тайна церемония на 30-и април. 46-годишният актьор каза „да“ на приятелката си Филипа Коън, с която има връзка от четири години.

Церемонията, състояла се в кметството Marylebone Town Hall, Лондон, е била скромна, като на нея са присъствали само най-близките на двамата влюбени. Не са били позволени дори снимки.

Изминаха 16 години, откакто Джъд приключи брака си със Сейди Фрост. Той има пет деца, три от които са от брака му със Сейди Фрост (Айрис Лоу, Рафърти Лоу и Риди Лоу), а след това му се раждат още две момиченца – София Лоу, от връзката му с модела Саманта Бърк, и Ада Лоу – от отношенията му с певицата Кетрин Хардинг.

Около Джъд Лоу е имало не един случай на скандал, заради любовните му афери. Когато имаше връзка със Сиена Милър, той бе хванат в изневяра с бавачката на децата си – Дейзи Райт.

Сега обаче Лоу е решен отново да даде шанс на брака и да се закълне в любов. Двамата с Филипа Коън обявиха годежа си през февруари тази година, като двамата твърдяха, че ще се оженят през май във Франция.

Филипа е на 32 години и е психолог. На големия ден тя не пожела показност, затова не облече пищна рокля. Джъд пък сложи кадифен костюм от Boglioli, съчетавайки го с очила от Burberry и шапка федора.

До кметството влюбените стигат с личния си Range Rover, без да привличат внимание. Цялата церемония трае около час, след което двамата са забелязани да излизат в празнично настроение и с венчални халки на ръцете си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР