Една различна Рене Зелуегър

eva.bg 28 April 2019

След така любимата на милиони зрители по света роля на Бриджит Джоунс, нещо се случи с актьорската кариера на Рене Зелуегър. Така и не успя да надскочи успеха на тази своя героиня и на филма. И не само това – нещо се случи и с лицето на Рене Зелуегър. Очевидно тя не се харесва особено в пухкаво-романтичния си имидж, защото не просто стопи излишните килограми, но реши да търси вечната младост в естетичната, а сигурно и пластична хирургия.

Факт е, че когато се появи на публични събития през последните години, все предизвика цунами от бурни реакции относно външния й вид. Е, ще трябва да свикнем с него, защото каквото е сторено - не може да бъде поправено.

Сега Рене ще търси нова аудитория и нов кариерен връх за покоряване. Този път залага на малкия екран. На 24 май ще стартира нов сериал с нейно участие. Той е на Netflix и се казва What/If. Засега не се знае много относно сюжета, но явно героинята на Рене Зелуегър ще е кукловодът, който ще решава съдбите на останалите. Вижте трейлъра, звучи обещаващо, а скоро ще разберем дали наистина е така.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР