Мишел Пфайфър на 61

В крайна сметка, след толкова години, мисля че знам каква е тайната на успешния брак. А именно – да избереш правилния човек“, казва Мишел Пфайфър.

29 April 2019

„Нищо друго не състарява човек така, както нещастието. А аз съм една щастлива жена и мисля, че това си личи“, казва Мишел Пфайфър, която днес става на 61 години.

Няма как да не се съгласим с това твърдение – щастието кара човек да сияе, без значение на колко години е, без значение какво работи. А 61-годишната актриса има много причина да благодари на живота за всички хубави неща, които са й се случвали и продължават да й се случват.

Освен че се радва на страхотна кариера в Холивуд, Мишел Пфайфър е от малкото знаменитости, които могат да се похвалят с дълготраен и щастлив брак. Вече 25 години тя и съпругът й Дейвид Кели се радват на прекрасни отношения.

„Детето се появи още в началото на връзката ни и тогава наистина оцених Дейвид, защото го видях в ситуации, които разделят мъжа от момчето. Всъщност и двамата трябваше да се видим прекалено бързо в ролята на родители. Това премахна напрежението“, твърди Пфайфър.

Те имат две деца и са се научили да не приемат брака си за даденост – и до днес, поне веднъж седмично, излизат на романтична среща. А той не пропуска и ден, в който да не й изпрати букет гардении.

„В крайна сметка, след толкова години, мисля че знам каква е тайната на успешния брак. А именно – да избереш правилния човек“, казва Мишел Пфайфър.

„Баба ми е отгледала сама пет деца по време на Голямата депресия. На 50-годишна възраст тя е натоварила шивашката машина в багажника на пикапа и от Северна Дакота се е преместила да живее в Калифорния. Тя знае как да оцелява, тя може да пребори всичко и всички. Това е мият залог. Такива искам да бъдат и децата ми“, казва още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР