Любовта им отива: Мишел Пфайфър и Дейвид Кели след 25 години брак

eva.bg 21 January 2019

Снимка: instagram

Тази седмица Мишел Пфайфър се присъедини към Instagram и реши да направи почитателите си част от важните за нея моменти.

60-годишната Мишел изглежда невероятно – любовта наистина й отива... и не я е напускала цели 25 години. Тя сподели снимка с 62-годишния си съпруг Дейвид Кели, на която са на романтична вечеря по случай 25-та годишнина от сватбата ми. Сценаристът, дело на който са едни от най-хитовите сериали като „Али Макбийл“, „Адвокатите“ и течащият в момента „Големите малки лъжи“, също изглежда изключително щастлив.

„Вече 25 години продължавам да бъда най-щастливото момиче в стаята“, написа Пфайфър под снимката, на която с Дейвид пият вино.

Запознават се на предварително уредена от техни познати среща. Мишел Пфайфър е започнала процедура по осиновяване – много преди да го срещне. Очевидно детето идва точно навреме. За датата, на която е  планирано кръщенето на осиновената й дъщеря, тя разпраща покани до най-близките си приятели. Ден преди събитието им звъни, за да каже: „Изненада! Всъщност ще е сватба!“

„Детето се появи още в началото на връзката ни и тогава наистина оцених Дейвид, защото го видях в ситуации, които разделят мъжа от момчето. Всъщност и двамата трябваше да се видим прекалено бързо в ролята на родители. Това премахна напрежението“, твърди Пфайфър. Година по-късно на бял свят се появява и синът им. Те не приемат брака си за даденост – и до днес, поне веднъж седмично, излизат на романтична среща. А той не пропуска и ден, в който да не й изпрати букет гардении.

Страхувам се да бъда сама, страхувам се, че не съм сама. Страх ме е от това, което съм, което не съм, което бих могла да бъда или което не бих могла да бъда. Не искам да работя това до края на живота си, но ме е страх да напусна. И, знаете ли какво, толкова се уморих да се страхувам“, заяви преди време жената, която очевидно е спряла да се страхува.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР