Не са се виждали нито веднъж след Оскарите

eva.bg 22 April 2019

Снимка: getty images

Чувственото изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър на песента „Shallow“ беше едно от най-обсъжданите неща на наградите Оскар, състояли се през февруари тази година.

Екранната двойка от „Роди се звезда“ трябваше да пресъздадат любовта от лентата още веднъж в нощта на Оскарите. Нещо повече - Лейди Гага се появи без кавалер на червения килим, тъй като малко преди това бе разтрогнала годежа си с Кристиан Карино. Между Брадли и Гага се забеляза такава химия, погледите им, прегръдките им изглеждаха така интимни, че лесно се заформи слух, че между тях става нещо.

„Нищо не може да е по-специално от това да споделя този миг от Оскарите с един истински приятел и артистичен гений“, каза тогава Гага. Но всички въпреки това очакваха някакъв обрат в отношенията на Брадли и Ирина Шейк.

Оказва се обаче, че Гага и Брадли не са се виждали нито веднъж след наградите Оскар. „След като сезонът на наградите приключи, Брадли прекарва всеки ден със семейството си. Не е виждал Лейди Гага нито веднъж след голямата вечер“, споделят пред списание People приближени до актьора.

Купър и Ирина Шейк са постоянно забелязвани навън с дъщеря си Леа де Сен Шейк Купър, която е на две годинки. Те я водят на разходки по плажа, на различни забавления и прекарват пълноценно време заедно като семейство. Брадли и Ирина никога не са коментирали особено много връзката си в публичното пространство. Те държат личният им живот да си остане личен, но всички около тях смятат, че отношенията им са повече от чудесни.

За разлика от Брадли, Гага имаше няколко участия непосредствено след вечерта на Оскарите. Тя се появи в шоуто Jimmy Kimmel Live! дни след грабването на златната статуетка, а миналия месец се появи на Daily Front Row Fashion Awards. Певицата неведнъж е споделяла, че с Брадли са изключително добри приятели. Двамата се запознават през 2016 г., а на снимачната площадка на „Роди се звезда“ стават много близки. Но и тя е категорична, че любовта на екрана и на сцената, са търсен ефект, който двамата като актьори са искали да създадат.

„Брадли е толкова мил и любящ човек. За мен е чест да имам такъв приятел“, казвала е Гага за него. Интересно е обаче в такъв случай дали хорските коментари са притеснили Брадли и Лейди Гага до такава степен, че сега избягват да се виждат и да бъдат забелязвани публично заедно?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР