Развод за 145 млн. паунда

eva.bg 21 April 2019

Веднага след като новината за развода на попзвездата Адел и съпругът й Саймън Конеки разтърси шоубизнеса и превзе първите страници на таблоидите, започнаха да изплуват повече подробности по случая.

Първо, оказа се че двамата от доста време на практика живеят разделени. Второ, 30-годишната певица вече е подарила на бъдещия си бивш разкошното имение в Бевърли Хилс на стойност 9 милиона. Трето, имущественото състояние на Адел е на стойност от близо 145 милиона паунда, които сега ще трябва да бъдат разпределени някак между двамата (но все пак предлагаме да не ги мислим много).

Доколкото е известно двамата не са подписвали предбрачно споразумение.

Причините за развода са обичайните: поради свръхнатоварените си графици Адел и Саймън прекарвали много време разделени. Има и нещо ново обаче – според медиите Адел обожава светския живот и известните си приятели, а Саймън прави всичко възможно, за да избягва панаира на суетата.

През март Адел бе снимана с близката си приятелка, актрисата Дженифър Лорънс, да се забавляват в гей бар в Ню Йорк и според таблоида The Sun момичетата още тогава са празнували развода на Адел и годежа на Дженифър с галериста Кук Марони.

Междувременно всички сме в очакване на нов албум от Адел, защото нейната муза е... разбитото сърце. А в случая нейното би трябвало да е на парченца, защото говорим за съпруга и баща на детето й. Близки до певицата споделят,  че песните вече са в процес на записване и нов албум сигурно ще има до края на годината. Имайки предвид какви чудовищни хитове ражда Адел, май ще трябва да най-егоистично да благодарим на Саймън за рабтитото й сърце.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР