Разделят се

eva.bg 20 April 2019

Попзвездата Адел официално обяви, че се разделя със съпруга си Саймън Конеки, с когото са заедно от осем години, женени – от три и имат шестгодишен син Анджело. През 2016 г. двамата сключиха брак на тайна церемония, а година по-късно – на връчването на наградите „Грами” Адел, носителка общо на 15 „грамофончета”, благодари на съпруга си и сина си и каза, че те са основната причина, за да прави това, което прави.

Говорителят на двойката, която съобщи за раздялата, заяви, че двамата ще продължат да се грижат за сина си заедно и с любов.

44-годишният Саймън е роден в Ню Йорк, но на 10-годишна възраст, заедно със семейството си, се премества в Лондон. Ръководи компания за производство на екологично чиста бутилирана вода и се занимава с благотворителна организация, доставяща качествена вода за страните, където такава липсва и особено за бедните хора в тези страни. Саймън и 30-годишната днес Адел се срещат през 2011г., а след като „надушват” връзката им британските таблоиди разпространяват навсякъде слуха, че поппевицата е причината за раздялата на Саймън с предишната му съпруга, с която имат и дете. Адел обаче официално опроверга това на сайта си с обяснението, че когато започват връзката си той е разделен с жена си вече четири години.

Феновете на попзвездата се питат дали следващият й албум, който се очаква да излезе през декември 2019 г., макар че нищо не е потвърдено все още, ще бъде посветен на тази раздяла. Адел е известна с това, че често разказва в песните си истории от собствения си живот.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР