Алекс Родригес: Готвех се за предложението от половин година

eva.bg 19 April 2019

Снимка: instagram

Тази пролет е наистина специална за Дженифър Лопес. През март тя получи предложение от спортиста Алекс Родригес, който е избраникът на сърцето й от две години. Джей Ло има три брака, а предложенията за такъв са общо шест, включително от Бен Афлек през 2002 г.

Всички видяхме романтичното предложение на Алекс, което се случи на плажа на Бахамите, по време на семейната им почивка с децата. Дженифър бе категорична, че изобщо не е очаквала предложението точно тогава, а малко преди това тя отрече каквито и да било спекулации за годеж, които валяха около тях.

Оказва се, че Алекс Родригес е планирал да предложи брак на Джей Ло повече от половин година. Той е искал моментът да бъде съвършен, затова го е изчаквал да дойде от само себе си. Наскоро щастливият младоженец сподели пред „Вечерното шоу с Джими Фалън“ за вълнуващото събитие:

Да избера перфектния момент бе трудно и ми отне повече от шест месеца. Когато отидохме на Бахамите, си казах, че ще е сега или никога. Имах пръстен в мен, но не предложих веднага. Три дни репетирах пред моя асистент: падах на едно коляно и изричах думите. Исках дори залезът да бъде съвършен!

Родригес не се шегува за залеза. Цели три дни той следи точните часове, в които той е най-красив: „На първия ден той беше в 18:27, на втория в 18:29, а на третия беше валял дъжд и излязохме към точно в 18:29и всичко се получи перфектно“, разказва той.

1 КОМЕНТАР
1
Деската
20 April 2019, 19:59

Тая,, бабка" ще се омъжва до 100 години. Аман от сапунки

ТВОЯТ КОМЕНТАР