Вече разделени и пред закона

eva.bg 15 April 2019

Снимка: getty images

Брад Пит и Анджелина Джоли вече са официално разведени. Близо три години след като обявиха раздялата си, двойката най-накрая направи това и пред закона и разводът им вече може да се нарече „факт“.

Двамата имаха много какво да делят – милиони долари, споделено имущество и попечителство над шестте им деца. В крайна сметка, Брад и Джоли успяха да постигнат споразумение, като в интерес на децата остана поверително за медиите това как е разпределено попечителството.

Холивудската двойка не беше подписвала предбрачен договор, което е усложнило нещата, когато се е стигнало до развод. Връзката им продължи десет години, последвана от двугодишен брак, като Брад и Анджелина бяха сред най-любимите звездни двойки. Сега двамата поемат в различни посоки, като ги свързват само децата.

През януари се появиха слухове, че Брад е започнал нова връзка с Шарлийз Терон, като в една компания ги събира общият им приятел Шон Пен. Шарлийз обаче отрече да има връзка с когото и да било, като сподели, че от десет години е сама: „Трябва просто някой да дойде и да ме вземе. Шокиращо е колко съм отворена за връзки“, каза тя.

А колкото до Джоли, през март вестникът The Business Times твърдеше, че актрисата се среща с британски милиардер, който живее в Лондон. Засега сведенията са непотвърдени и се считат за неверни.

Тъй като Брад посети рождения ден на Дженифър Анистън тази година, на много техни почитатели им се прииска между тях отново да прехвърчат искри, особено след развода на Анистън с Джъстин Теру през 2017 г. Уви, приближени до актьорите твърдят, че двамата са просто добри приятели. „Брад и Дженифър се разделиха, защото имаха сериозни проблеми във връзката. Не са глупави. Знаят защо между тях не се получава“, сподели техен приятел миналата година пред списание People.

Е, Брад Пит и Анджелина Джоли официално са свободни. Остава да видим по какви пътища ще поемат - вече поотделно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР