Да залепим разбитото сърце на Мариан Вълев

eva.bg 12 April 2019

Мариан Вълев избра да посрещне своя 50-годишен юбилей заедно със зрителите – на гала премиерата на филма му „Лошо момиче“. Той е режисьор и сценарист на лентата, която от днес тръгва в кината в цялата страна и само през първата седмица ще бъде показана на 57 екрана.

Гала премиерата снощи събра публика в пет зали, като повече от 900 души гледаха предпремиерната прожекция на филма „Лошо момиче“ в столицата. По червения килим преминаха звездите от филма, много приятели и почитатели на Мариан Вълев. Снимки от събитието може да видите в галерията ни.

„Разбитото сърце е един от основните двигатели на артиста. Значи аз имам хиляди двигатели. Най-странното е до каква степен ми е ясно какво ще стане. Срещате се с някое момиче, прекарвате известно време заедно, заживявате. И ти от самото начало знаеш как ще завърши всичко. Нещата за мен винаги завършват много тежко. Обаче този самоубийствен, саморазрушителен инстинкт до такава степен е оголен в мен, че аз съм абсолютно окей с това. И си казвам – давайте бе, имам сърце за разбиване, да заповяда следващата. Аз им го давам. Никога не играя игри, просто знам как ще завършат нещата, но въпреки всичко си вървя към пропастта“, казва той в интервю за априлския брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР