Домът, в който Брад Пит и Дженифър Анистън бяха щастливи

eva.bg 12 April 2019

Старият дом на Брад Пит и Дженифър Анистън, в който живяха докато бяха съпрузи, сега се продава за 56 милиона долара

Снимка: Tyler Hogan

Брад Пит и Дженифър Анистън отдавна са разделени, но и медиите, и феновете няма да спрат да свързват имената им и да припомнят историята им, защото бяха една от най-любимите звездни двойки на Холивуд. Сега в продажба се пуска имението, което навремето двамата вече бивши съпрузи наричаха свой дом, и въпреки че отдавна не са заедно, информацията неминуемо обиколи медиите. Намира се в Бевърли Хилс и исканата цена е 56 милиона долара.

Пит и Анистън купуват имението за 13.1 милиона през 2001 година. Ще припомним, че двамата се ожениха през 2000 година и се разделиха през 2005 г., а официалният развод бе факт година по-късно.

В периода, когато то бе тяхна собственост, те вкарват доста средства и усилия за цялостен ремонт – нов под на кухнята, частен киносалон, частен пъб, специално за който са вкарали дървесина от 200-годишно френско шато. Следващият собственик, който купува имението от тях през 2006 г., а сега е решил да се раздели с него е изпълнителен директор на хедж фонд. Неговият принос към имението е тенис корт и отделна къща за гости.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР