Хари е ядосан. Кралицата не дава бижутата си на Меган

eva.bg 04 April 2019

Снимка: getty images/guliver

Медиите на Острова обичат да пишат за драми в отношенията между двамата братя Хари и Уилям и техните съпруги. Естествено, причина за всичко е неприязънта, която изпитвали една към друга Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Сега масло в конфликтните отношения наляла кралица Елизабет II, която по принцип симпатизира на Меган Маркъл. В случая обаче не била съгласна съпругата на Хари да има достъп до най-ценните кралски бижута. Кейт обаче имала разрешение да ги ползва, защото била по-напред в кралската йерархия.

„Заради прекалената взискателност от страна Меган и фактът, че още преди да се оженят Хари категорично заяви на всички, че „Всичко, което Меган пожелае, трябва да получи“, от кралския двор са решили да наложат ограничения спрямо нея. От една страна, защото искат да се спазва йерархията и правилата в двореца, от друга, защото Кейт и Уилям ще са наследници на трона, те се ползват с по-големи привилегии.

Засега кралицата е наредила Меган да няма достъп до безценните кралски бижута. Евентуално, занапред това би могло да се промени и някои от тях да й бъдат дадени на заем за някое официално събитие. Но не и сега“, коментира източник на двореца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР