Осмелете се да бъдете... себе си

Русият цвят изразява моята същност и не бих му изневерила, казва Зейнеб Маджурова в интервю за EVA

eva.bg 15 April 2019

Жените умеем да влизаме от роля в роля – майка, съпруга, приятелка, сестра, колежка, шефка... Толкова сме добри в преминаването от един образ в друг, в това да отговаряме на изискванията, свързани с всяка роля, че много често забравяме най-важната – да бъдем просто себе си. Кога за последно сте се осмелили да бъдете себе си, дами? Да бъдете женствени, секси, уязвими, силни, тъжни, щастливи, блондинки...

В тази посока започна и блиц интервюто ни със Зейнеб – една красива, забавна, интелигента, чувствителна и сексапилна жена, която ни разказа интересни неща, свързани с посланието „Осмелете се да...“ и така обичания от нея рус цвят на косата.

- Довършете изречението:

Осмелявам се да бъда слаба... и не се притеснявам от това. Аз по-скоро съм от хората, които не крият слабостите си, те са част от мен. Предпочитам другите да ги познават, за да знам че ме приемат с тях.

Осмелявам се да бъда силна..., когато следвам мечтите си.

Осмелявам се да бъда нетактична..., когато се сблъсквам с дивна простотия, агресия и крайно нелюбезни хора.

Осмелявам се да бъда уморена... в края на работния ден.

Осмелявам се да бъда секси..., когато пожелая самата аз. Жените сме хамелеони, днес сме секси, утре по детски чисти и невинни. Важното е да изненадваме себе си с всички свои превъплъщения, които ни карат да се чувстваме красиви и желани.

- Разкажете ни интересна и поучителна история, свързана с някой път, когато сте се осмелили да бъдете различна.

- Често се осмелявам да бъда различна и постоянно събуждам творческата си душа. Всяка година организирам тематични партита в къщи по случай рождения си ден. Подготвям ги месец по-рано и те се превръщат в истински спектакли, на които гостите ми са тематично облечени, а декорацията е съобразена с темата. Едни от последните бяха Великият Гетсбии Бохо парти”.

- Кои са основните бюти ритуали, на които разчитате за поддържане на красив външен вид.

- Чистота във всяко отношение. Чиста кожа, дух и тяло. Напоследък обръщам все повече внимание и експериментирам с различни видове серуми.

- Кои са основните съставки на добрия стил?

- Не следвайте сляпо модните тенденции, а намерете своя стил. Експериментирайте смело и не се подчинявайте на правилата, които се опитват да налагат в комерсиалния свят на модата. Смятам, че именно сляпото следване на брандове и логоманията е проява на лош стил.

- Какво е вашето тайно женско оръжие?

- Усмивката.

- Твърдят, че магията на жената се крие в косата. В тази връзка, какви грижи полагате вие за вашата коса?

- В действителност не съм обсебена от косата си. Имам късмета да съм от хората с хубава коса и полагам грижи да остане такава. Най-новото ми откритие е Blond Absolu с пълната гама продукти подходящи точно за моята коса. Обичам и старите бабини рецепти, до които прибягвам понякога.

- Как усещате косата си след ритуала с продуктите Blond Absolu.

- Харесвам косата си, а след ритуал с Blond Absolu се чувствам женствена и неотразима!

- Как цветът на косата е свързан с вашето Аз? Защо русо и какво ви дава този цвят?

- Кара ме да се усмихвам! Слънцето в косите ми хармонира с моето Аз. Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв, даже преди време реших да го възстановя. Моите близки не ме възприеха, аз самата също се изненадах колко съм различна. Русият цвят изразява моята същност и не бих му изневерила.

- Засяга ли ви имиджът на блондинките или точно обратното?

- Не, в никакъв случай, възприемам го съвсем нормално. Обичам самоиронията и когато съм разсеяна, забравям или правя необичайни неща, си напомням, че съм руса.

- Какво послание бихте отправили към жените, в духа на „Осмелете се да бъдете..."

- Експериментирайте, грешете, опитвайте отново, за да постигнете най-доброто за себе си в емоционален и визуален аспект. Осмелете се да бъдете смели и руси.

ДА ПУСНЕМ СЛЪНЦЕТО В КОСИТЕ СИ

За всички дами, които отдавна са припознали русото като свой цвят или сега се чувстват провокирани да експериментират с него, съветът ни е... осмелете се, действайте!

За русия цвят няма граници. Той е безкраен спектър – от ледено бяло до маслено русо, от целунато от слънцето русо до блестящo брондe. Съществува различен нюанс на русото за всяка жена, всеки тип коса, всеки сезон. Русото се простира отвъд цвета на косата, той е начин на живот и всяка блондинка има собствена история, свързана с него.

Няма правила в русото, с изключение на едно – грижата. Kérastase преоткрива русия цвят на косата с изцяло нова серия – Blond Absolu, създадена ексклузивно за грижата за русата коса. Включва две вани с два различни вида дейстие – Озаряваща вана, която подчертава и озарява естествения блясък на косата и изглажда косъма от корена до върха, както и вана Ултра-виолет, която моментално неутрализира нежеланите оттенъци, озарява русата коса, възстановява блясъка и мекотата. Грижата за изсветлена коса носи името Цикафлаш, продукт-хибрид, който дава подхранващата сила на маска и леката формула на мляко. Той моментално и интензивно възстановява косата, като я предпазва от накъсване. Маската Ултра-виолет възстановява и подхранва косата, за да я направи мека и блестяща, както и неутрализира нежеланите топли оттенъци за равномерен рус цвят.

Мислите, че знаете всичко за русото? Осмелете се да разберете нещо ново за него.

bit.ly/KerastaseHairSalon

1 КОМЕНТАР
1
Нона
16 April 2019, 12:44

Осмелете се да бъдете руси и тъпи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР