Августина и „Кралят елен“

28 March 2019

Ако все още не сте имали възможността да гледате постановката „Кралят Елен“, то побързайте с билетите, защото следващата дата е съвсем скоро – в Театър Азарян на 3 април от 18.30 часа.

Трагикомичната театрална приказка на Карло Гоци е поставена от младата режисьорка Анастасия Събева. Повече за нея и как е успяла да реализира представлението може да прочетете тук.

В „Кралят елен“ играят Августина-Калина Петкова, Борис Кашев, Боян Арсов, Веселин Петров, Елена Нацариду, Калина Георгиева, Ненчо Костов и Стелиан Радев. Те танцуват, пеят, свирят и искрено се забавляват на сцената. Музикалните интерпретации и композиции са на Стелиан Радев.

Августина-Калина Петкова може да гледате и в спектакъла "Островът на съкровищата", който ще се играе в Театър Азарян на 22 април от 18:30 часа. Тя е част от екипа на формата “Актьори срещу поети”, занимава се с импровизационен театър, в трупата на “Клонираните” към ХаХаХа Импоро, а също и с дублаж и преподавателска дейност в Театрална студия “Игра”. „Много си обичам професията и сигурно затова трудно се уморявам“, казва Августина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР