Дженифър Лопес: Щастливи сме!

eva.bg 25 March 2019

Снимка: instagram

На девети март Дженифър Лопес сподели снимка в Instagram, за която не бяха нужни думи или описание. От кадъра стана ясно, че Алекс Родригес й е предложил брак, след двугодишна връзка.

С това Дженифър предизвика същински фурор в мрежата, а случаят породи много и различни коментари. Но за пръв път двойката проговори за годежа си в интервю пред списание People съвсем наскоро.

„Щастливи сме! Неразделни сме – каквото и да правим, сме в него заедно. Алекс знае какви са мечтите ми, а аз знам неговите. Заедно сме много по-силни. Подкрепяме се и не спираме да мислим за нещата, които искаме да създадем и изградим заедно“, сподели Джей Ло.

Алекс пък твърди, че сега е бил перфектният момент за тази нова стъпка: „Двамата се ценим един друг дълбоко. Всеки от нас знае в кой етап на живота си се намира, затова сега е перфектният момент, в който това да се случи. Сега просто му се наслаждаваме.“

Дженифър и Алекс наистина са отбор. Постоянно виждаме единият да мотивира другия в целите му– дори в Instagram. Коментарите им в мрежата не остават незабелязани: „Упоритият ти труд е несравним. Ти ме караш да бъда по-добър човек всеки ден“, написа Родригес наскоро.

Също така те събраха две семейства в едно – и двамата имат деца от предишните си бракове, но дори преди годежа, Алекс наричаше близнаците на Дженифър „мои деца“.

Не можем да скрием, че очакваме с нетърпение да видим сватбата им, от която Джей Ло със сигурност няма да пропусне да сподели впечатляващи кадри, както направи преди по-малко от месец с годежа й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР