Хайди и Том си прекарват страхотно в Хонконг

eva.bg 22 March 2019

Снимка: instagram

След първата публична изява на Хайди Клум и Том Каулиц като двойка на фестивала в Кан през март, 2018 г., отношенията им изтърпяха много обсъждане. Хайди е на 45, а Том – на 29 години. Те обаче открито показваха любовта си още от самото начало, заявявайки на хората, че тези 16 години разлика не ги притесняват.

Годежът им, който стана факт навръх Коледа, беше поредното доказателство, че връзката им е сериозна и че Хайди не гледа на Том като на временна тръпка. Сега двамата заминаха на почивка в Хонконг, а супермоделът не спира да споделя снимки от романтичната им ваканция. Двамата наистина си прекарват страхотно, както личи.

След развода на Хайди със Сийл, с когото се радваха на четири деца, тя започна връзка с бодигарда си Мартин Кирстен, която продължи до 2014 г. След това красавицата имаше почти тригодишни отношения с Вито Шнабел, с когото също имаха завидна разлика - цели 13 години.

„Приятелят ми е много по-млад от мен и хората искат обяснение за това. За пръв път разликата в годините е повод, изискващ да се оправдавам. Истината е, че изобщо не отдавам значение на това. Най-важното е да бъдеш щастлив, без да се притесняваш за това какво мислят другите. Подобни тревоги не водят до нищо друго, освен до повече бръчки“, сподели неотдавна Клум по повод отношенията си с Том.

Все още не е известно Томи и Хайди планират да си кажат „да“, вричайки се във вечна любов. Но определено не крият, че са много щастливи. Вижте кадрите от почивката им в Хонконг в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР