Призивът на дизайнерите: Оставете багажа си!

eva.bg 13 March 2019

Снимка: instagram

Дамските чанти стават все по-малки. Говорим много, много буквално. А времето, в което дамската чанта беше като „кутията на Пандора“, в която може да се открие какво ли не, май отминава.

Ако има отличителен тренд от тазгодишната Седмица на модата, то един от тях със сигурност са малките чанти. Jacquemus никога не са се славели с големи модели чанти – техен почерк е те да са съвсем малки и кокетни, но това, което представиха във Fall 2019 колекцията си на парижката Седмица на модата, изненада дори почитателите на бранда.

Симон Порт Жакмюс създаде най-малката чанта, която някога сме виждали - на подиума всички видяха такива, в които едва могат да се поберат AirPod слушалки. Моделът се казва „Mini Le Chiquito“ и наистина е мини – за някои от кадрите на ревюто трябва да си сложите очила, за да забележите този малък аксесоар. Моделите на този размер чантички са във всевъзможни изразителни цветове – розово, лилаво, червено.

Не закъсняха и шеговитите подхвърляния в интернет пространството, гласящи: „Най-накрая чанта, която да побере цялото ми състояние".

Това ново изобретение на Jacquemus ще бъде налично през следващия сезон и ще трябва да изчакаме няколко месеца, за да разберем колко ще струва. Съдейки по сегашните им цени, ще бъде между 300 и 700 долара. А ето и какво евентуално можете да поберете в едно „Mini Le Chiquito“:

1. Дъвка

2. Монета – тъй като картата ви за метро няма да се побере...

3. AirPod слушалки

4. Един комплект мигли

5. Тампон

6. Стопери за обици – ако случайно си загубите някой през деня

Най-добре оставете багажа си, момичета!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР