Новото произведение на Louis Vuitton е само за истински ценители

eva.bg 15 February 2019

Новата чантичка на Louis Vuitton е създадена само за вашето червило. Да, правилно прочетохте! Предвид историята на бранда, който е известен с производството си на луксозни чанти и куфари за пътуване, това е нещо иновативно.

Оригиналното произведение на Никола Геские, креативен директор на бранда, представлява малка цилиндрична чантичка с много малко пространство, която, разбира се, е „белязана“ с емблематичната монограма на модната къща.

Това е скъп и ексцентричен аксесоар, подходящ за всички онези жени, които обожават червилото и го смятат за най-важната част от макиажа. Кокетната чантичка е вдъхновена от елегантните кутийки за бижута и грим, правени през 1920-те. Тя може да се носи по различни начини – на врата, през рамо или да се закачи като аксесоар към голямата ви чанта.

Удоволствието да имате дизайнерска чантичка само за любимото си червило, струва скъпо: 1, 390 долара. Подобна придобивка без съмнение е предназначена за истински ценители… Ако сте от тях, то можете да се сдобиете с аксесоара на този линк от 22-и февруари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР