Да се погрижим за тялото си!

Какво наричаме „умно отслабване“

eva.bg 13 March 2019

Няма нищо по-важно от здравето. За да бъдем здрави, трябва да се грижим за тялото си, а тази грижа винаги личи. Всеки се стреми да изглежда във възможно най-добра форма. Фактор е и времето, в което живеем – имиджът е все по-важен, социалните мрежи развиват манията за самореклама и всеки ден се публикуват 85 милиона селфита из целия свят. Така или иначе, здравето е от първостепенно значение и едно от първите неща в грижата за тялото е регулирането на теглото.

Много от нас целят да свалят някой друг килограм, но е важно да го правим правилно. Всички крайни диети и гладуването ни поставят в лошо настроение. А отслабването е процес, който засяга както тялото, така и ума и отношението ни към самите нас. Затова трябва да направим процеса възможно най-приятен.

Спортът е задължителен. Не трябва да си позволяваме да се отпускаме – само ние носим отговорност към грижата за себе си! След загубата на тегло, обикновено се появява отпусната кожа, затова нейната поддръжка е изключително важна. И, разбира се, не губете мотивация, поддържайте енергията си и не се отказвайте – резултатите ще дойдат.

За да удвоите ефекта от отслабването и да се грижите правилно за кожата си, е необходима подходяща козметика. В тази сфера вече се постигат „малки магии“. Серията Slim Design от Elancyl за първи път комбинира две допълващи се действия: отслабване и ефект срещу отпускане на кожата. Лабораториите Elancyl са експерти в извайването на фигурата от 1971 г. и сега ни предлагат нов устойчив и лесен за прилагане метод.

В сърцето на иновацията Slim Design стои активната съставка Instensyl™. Нейният начин на действие създава незабавен стягащ ефект. Базиран на иновативна технология, 3D молекулярната мрежа на Instensyl™ се закрепя по повърхността на кожата, разпространява се и бързо формира ултра изглаждащ нежен филм. Стабилен и структуриран, този филм дава желания стягащ ефект веднага.

Серията включва капсули и гел (Slimming-Firming), които удвояват ефекта от отслабването, като кожата остава стегната и гладка. Капсулите помагат за изгарянето на мазнините и тяхното натрупване, а гелът се използва за третиране на коремната област, бедрата, ръцете и други проблемни зони. Той стимулира кръвообращението чрез лимфната система, което води до намаляване на мазнините и целулита.

Така без крайни ограничения, напрежение и чакане, успявате да отслабвате ефективно, „умно“ и да давате най-доброто на тялото си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР