Брад Пит тайно в Париж, а Джоли с децата на кино

12 March 2019

Снимка: getty images/guliver

Анджелина Джоли вече смело застава в светлините на прожекторите, загърбвайки драмите с развода и попечителските права над шестте им деца.

Ако доскоро всячески криеше себе си и децата от медийни изяви и публични събития, то сега в рамките на по-малко от месец актрисата за втори път ги води  на филмова премиера, позирайки заедно с тях пред фотографите. По всичко личи, че и на тях им харесва да са в центъра на вниманието, съдейки по усмивките и доброто им настроение по време на премиерата на филма „Dumbo“ в Лос Анжделис.

43-годишната актриса бе взела със себе си четири от шестте деца – близнаците Вивиан и Нокс, които са на десет години, както и 14-годишната Захара и 12-годишната Шайло. Най-големите пък явно бяха решили, че филмът няма да им е особено интересен, защото не ги придружаваха.

В края на февруари обаче и шестимата бяха с Джоли за премиерата на „The Boy Who Harnessed the Wind“. Снимки от събитието може да видите тук.

Любопитен факт бе, че снощи за първи път от много време Анджелина Джоли изневери на любимия си черен цвят. Тя бе в елегантна бяла рокля, подчертаваща сексапила й.

И докато Джоли и децата се забавляваха на червения килим, Брад Пит бе заснет тайно да съзерцава Айфеловата кула от балкона на хотелската си стая. Оказва се, че актьорът в момента е в Париж, но не се знае каква е причината за посещението му в Европа.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР