Анджелина Джоли и децата

На прожекцията на „The Boy Who Harnessed the Wind“

eva.bg 26 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Ето един от редките случаи, в които Анджелина Джоли взема със себе си на официално събитие и шестте деца. 43-годишната звезда доведе 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 12-годишната Шайло и близнаците Вивиан и Нокс, които са на 10 години, на прожекцията на филма „The Boy Who Harnessed the Wind“.

Събитието се състоя в Ню Йорк и това, което направи впечатление на всички, бе от една страна колко са пораснали децата, а от друга стайлингът в тъмни цветове както на Джоли, така и на тях. Може би причина за това е голямата любов на Анджелина към черния цвят, на който почти винаги залага както за червени килими или официални събития, така и в ежедневието си.

Анджелина Джоли и Брад Пит все още не са се разбрали за попечителството над децата. На този етап тя е основен попечител, а той има право да ги вижда в определени дни. Актьорът обаче иска по-сериозно участие в живота им, което е и основна ябълка на раздора. Въпреки че двамата се разделиха през 2016 година, все още нямат официален развод.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР