Елизабет Хърли: Една жена на 53, която изглежда съвършено

eva.bg 07 March 2019

Снимка: instagram

Елизабет Хърли е една от големите британски красавици, пленила милиони почитатели още през 90-те. Сега, на 53 години, тя продължава да бъде една от най-красивите актриси.

Елизабет има активен Instagram профил, в който не спира да споделя свои снимки. Тя е в перфектна форма и продължава да се грижи за това да изглежда безупречно.

Хърли има линия за бански и смеем да кажем, че успява да промотира продуктите си по-успешно дори от моделите си, показвайки, че 53 може да бъде новото 20. Актрисата редовно споделя кадри от почивките си по света, носейки бански от Elizabeth Hurley Beach.

Последно тя качи кадър от слънчевия ден, който прекарва на Малдивите и по-точно – на остров Милаидхо. Хърли облече яркожълт бански, а снимката за по-малко от ден събра над 83,000 харесвания.

Защо за изглеждаш зле, като можеш да изглеждаш добре?“, пита Елизабет, която е споделяла, че изпива първата си чаша кафе, когато е на 27 години. Част от изконните й правила са да не спира да се движи, да не прави компромиси с козметиката, която използва, да приема необходимите й витамини чрез храната, а не чрез добавки и да не прекалява в нищо. Но най-важният й съвет е този:

За да може човек да сияе, той трябва да се грижи за себе си и начина си на живот. Внимавайте каква храна приемате. Грижете се за здравето си. Не се лишавайте от сън. И най-важното – опитайте се да бъдете позитивни. Животът е достатъчно тежък сам по себе си, че да допринасяме с излишни нерви за глупости. Не се ядосвайте и се опитайте да бъдете мили с хората“, казва тя.

Вижте последните снимки, които Елизабет Хърли сподели в Instagram профила си в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР