"Кайли Дженър не е self-made милиардер. Тя е SELFIE-made милиардер!"

Това е мнеинето на Пиърс Морган, по отношение на факта, че Кайли стана най-младия милиардер в света

eva.bg 07 March 2019

Снимка: instagram

За миналогодишната си корица за месец август списание Forbes избра Кайли Дженър, тъй като тя бе на път да стане най-младия милиардер в света, спечелил богатството си сам, или както се нарича – self-made.

Тогава Кайли можеше да се похвали с впечатляващите 900 милиона долара, а сега богатството на 21-годишната риалити звезда достигна един милиард, което официално я прави най-младият милиардер в света. Успехът на Дженър надхвърля дори този на Марк Зукърбърг, който спечели своя първи милиард, когато бе на 23 години.

Е, някои не се съгласиха с всичко това, независимо, че тези факти ни биват дадени от престижно издание като Forbes. Едно от силните възражения бе това на Пиърс Моргън, който каза:

„Кайли Дженър не е self-made милиардер. Тя е SELFIE-made милиардер, който печели славата си на гърба на секс записа на своята сестра и просто не спира да се снима. Колко е плитка рефлексията на нашето общество, дефинирано от социалните мрежи“, ядосва се водещият на „Good morning Britain, като продължава:

„Какво казва Уикипедия за Кайли Дженър? Че е риалити звезда и модел. Каква портфолио само! Това, което мога да кажа е, че тя няма абсолютно никакъв талант – не танцува, не пее, не пише, не решава научни въпроси, не спасява животи, нито пък търси лечения за световни болести например. Вместо това изглежда, че Кайли е изключително добра в това... просто да е Кайли! Тя рекламира продуктите си само в своите профили в мрежата, които имат достатъчно последователи за целта. Но нека бъдем напълно искрени – нейните млади почитателки я харесват, само защото тя е част от семейство Кардашиян. А известността на това семейство се свежда до едно – секс запис“.

Без да се задълбочаваме в това дали Пиърс е безкрайно прав, или не, можем само да кажем, че дори въпреки всичко посочено, Кайли Дженър все пак стана най-младия милиардер в света. Може би без талант, с константно качване на selfie снимки, на гръб на популярността на сестра си Ким, но очевидно това има ефект и печели пари.

Надникнете в дома на Кайли тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР