Джулиан Мур в рокля от щраусови пера

eva.bg 05 March 2019

Снимка: getty images

Джулиан Мур е едно от съкровищата на Холивуд. Актрисата участва във филми от 1992 г. до момента. Сега тя се появи на специалната прожекция в Ню Йорк на последния й проект – Gloria Bell, като официалната премиера на филма е на осми март.

Джулиан е една от най-стилните дами в Холивуд и продължава да залага на смели визии. Сега 58-годишната актриса се появи на събитието в къса рокля от шарени щраусови пера. Тя бе заложила на отворен сандал, лек грим и прибрана коса.

Тъй като винаги изглежда невероятно, неведнъж е питана какво мисли за старостта. В това отношение Мур е категорична: „Това е толкова досадна и скучна тема. Страхът от старостта е страх от смъртта. Остаряването е физическото проявление на разпадането, наближаването на края – затова хората се разстройват, когато говорят за старостта. Но защо никой не пита мъжете за нея? Въпросите за остаряването, за децата, са отправяни само към жените. А животът на една жена не се свежда до това“, споделя тя.

Джулиан влиза от проект в проект, опровергавайки твърдението, че актрисите над 40 трудно откриват роли. Тя смята, че кариерата й е изцяло в нейните ръце и ако си търси интересни роли, то ще получи такива.

С нетърпение очакваме да я видим в романтичната драма Gloria Bell. Трейлърът на филма можете да гледате във видеото долу. А визията на Джулиан Мур вижте в детайли в галерията

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР