Социалните медии били тоалетната на интернет

eva.bg 28 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Това доста смело и образно изказване е на Лейди Гага, която след церемонията по раздаване на престижните награди Оскар се сблъска челно със силата на социалните медии и цялата лавина от слухове и жълти манипулации, с които е в състояние да залее всеки.

Да, става въпрос за информациите, че има връзка с Брадли Купър покрай страстното им и емоционално изпълнение на хита „Shallow”. В това сигурно не би имало нищо лошо, защото тя наскоро обяви, че е свободна, но той пък има връзка с Ирина Шейк, която преди две години му роди и дъщеричка.

Честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет и това, което причиняват на поп културата, е ужасно. По време на изявата ни хората видяха любов и, познайте какво, точно това искахме да видите. Та това е любовна песен. Филмът „Роди се звезда“ е любовна история. От гледна точка на изпълнението, беше много важно помежду ни през цялото време да има връзка. Когато се пее любовна песен, трябва да накараш хората да го съпреживеят, да я усетят чрез нас. Аз съм артист и предполагам, че с него си свършихме много добре работата. Заблудихме ви“, такъв бе коментарът на Лейди Гага в шоуто на Джими Кимъл.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР