Вечерта на Брадли Купър

В нощта на Оскарите три дами блестяха редом до актьора

eva.bg 25 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Прегръдката на Брадли Купър е толкова голяма, сините му очи толкова дълбоки, а усмивката така пленителна, че е напълно разбираемо не само една дама да намира място и в сърцето му. Снощи по време на наградите Оскар, които така и не дариха Купър с мечтаната статуетка, той реши да компенсира липсата на приз по друг начин.

Да, филмът му „Роди се звезда“ така и не спечели статуетка извън тази за оригинална песен, но въпреки това Брадли беше в светлините на прожекторите и май всички поне мъничко му завидяха.

Причината? Цели три прекрасни дами блестяха редом до Купър.

Първо беше дефилето му по червения килим, където специално, за да бъде с него, от Седмицата на модата в Милано бе долетяла половинката му Ирина Шейк. Тя бе неотразима, естествено, но по-интересното бе, че от другата страна на Брадли стоеше още една жена. Не, не беше Лейди Гага, тя си мина сама по червения килим. Актьорът имаше две придружителки – собствената му майка и майката на детето му. Да, от другата страна на Брадли стоеше мама Глория, която той така да обича да разхожда по червените килими. Именно 70-годишната му майка го придружаваше и на наградите на Гилдията на актьорите, където пък Ирина отсъстваше.

Третата дама, която се радваше на специалната му компания тази вечер, бе Лейди Гага, естествено. Двамата зарадваха всички с изключително емоционално и магнетично изпълнение на хита „Shallow”, което няма как да не ви подарим. Чуйте го.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР