Той е на 70, тя на 30, но са луди един за друг

Любовта между Стивън Тайлър и Ейми Престън е все така силна

eva.bg 18 February 2019

Снимка: getty images

Рокзвездата Стивън Тайлър и Ейми Престън са заедно вече три години и, въпреки всички спекулации и коментари по адрес на връзката им, те са луди един за друг. Фронтменът на Aerosmith е на 70, а Ейми – на 30, което няма как да не накара хората да говорят (особено поради факта, че Престън е много по-млада от голямата дъщеря на Стивън – Лив Тайлър, която е на 41).

През 2012 г. Ейми започва да работи за Стивън Тайлър в Лос Анджелис като негова асистентка. С времето двамата стават неразделни и навсякъде са забелязвани заедно.

През 2014 г. вече започнаха слуховете, че Ейми е много повече от асистентка на Стивън. Първоначално всички приближени до тях отричаха: „Та тя е негова асистентка – разбира се, че ще го следва навсякъде“. Оказва се обаче, че двамата си пасват много като характери и малко по малко се влюбват един в друг.

Първата им публична поява като двойка се случва през 2016 г. на годишното парти на Елтън Джон, организирано от фондацията му за борба със СПИН (Elton John AIDS Foundation). Оттогава двамата живеят заедно, появяват се на повечето събития, хванати за ръка, а десетилетията разлика не ги притесняват. Ейми и Стивън се целуват пред камерите, карат мотори заедно, пътуват и се забавляват.

Наскоро, по случай Свети Валентин, двамата дори отпратиха мили съобщения в Instagram профилите си, тъй като, заради лошото време, са отменили полета, който е щял да ги събере на едно място за празника: „Без значение от всичко, аз и ти сме винаги заедно! Ти си моята дама, моята любов!“, написа Стивън, а Ейми му отвърна, че го обича.

Двамата често споделят свои снимки в мрежата, на които изглеждат истински щастливи. И докато хората коментират възрастовата им разлика, Стивън Тайлър и Ейми Престън просто се радват един на друг: „Някои хора усещат дъжда, а други просто се намокрят“, написа Стивън под кадъра, който качи по случай рождения ден на Ейми - на него двамата се целуват под дъжда, мокри до кости. На влюбените обикновено не им трябва много, за да са щастливи. Но малко хора могат да си позволят този лукс. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР