Красотата няма възраст: Кристи Търлингтън на подиума след 20 години

И малко дежавю от Marc Jacobs

eva.bg 14 February 2019

Снимка: getty images

Кристи Търлингтън е символ на неостаряващата, вечна красота, с неовяхващата си грация, чар и силно присъствие – присъствие на истинска жена. Тази година тя стана на 50 години и достойно носи всяка своя бръчица, която издава, че живее живота си. И не, тя не е прибегнала до никакви хирургически интервенции до момента:

„Хората са полудели по това да изглеждат по-млади. Аз обаче не искам да губя времето си в притеснения, че остарявам. Не смятам, че след всички процедури, на които толкова хора се подлагат постоянно, лицето става по-красиво. Дори напротив – изглеждат някак странно", категорична е Кристи.

Седмицата на модата в Ню Йорк продължава да ни изненадва приятно. Шоуто на Marc Jacobs не би могло да завърши по-емблематично, от това: Кристи Търлингтън бе поканена да закрие ревюто, цели 20 години след последното си стъпване на подиума. Не е нужно да ви убеждаваме, че беше зашеметяваща: „Не можах да устоя на поканата. Познавам и обичам Марк от толкова много години. Когато се запознах с него, бях едва на 16. Тази година отпразнувах 50-годишния си юбилей и сметнах, че няма по-подходящ момент от сегашния за подобно предизвикателство. Все пак минаха около 20 години, откакто дефилирах за последно и не бях сигурна, че ще успея да се справя. Но нищо не можа да ме спре да опитам“, сподели иконата на 90-те със своите Instagram почитатели.

Шоуто на Marc Jacobs бе наистина внушително. Мрачната сцена създаваше „дежавю“ изживяване, което ни препраща към естетиката на 80-те години. Вижте детайли от ревюто в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР