Кристи Търлингтън – магнетична, красива и вече на 50

eva.bg 03 January 2019

Снимка: instagram

Лицето на Кристи Търлингтън се превърна в една от иконите на 90-те. Тя принадлежи към емблематичното поколение супермодели заедно с имена като Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд, Хелена Кристенсен и Клаудия Шифър.

Кристи навърши 50 години и продължава да сияе със силното си излъчване и чар, с които е надарена. Тя е категорична, че никога не желае да прибягва до пластични операции, ботокс и смята да остарява достойно: „Хората са полудели по това да изглеждат по-млади. Аз обаче не искам да губя времето си в притеснения, че остарявам. Не смятам, че след всички процедури, на които толкова хора се подлагат постоянно, лицето става по-красиво. Дори напротив – изглеждат някак странно."

Легенда в света на модата, Кристи никога не е робувала на определени стереотипи и вероятно това я прави толкова уникална. Тя е омъжена за актьора Едуард Бърнс, от когото има две деца.

Рожденият й ден беше уважен от Наоми Кембъл и Хелена Кристенсен, които споделиха нейни снимки в интернет: „Тя е красива отвътре и отвън. Обожавам да прекарвам време с теб, Кристи, да се смеем и да ме вдъхновяваш!“, написа Хелена.

„Това е най-красивата жена на света! Дано тази година ти донесе всичко, което желаеш, Кристи! Ти имаш сърце от злато и си същинско вдъхновение за мен. Изпращам ти цялата си любов, която трае вече 32 години и е също толкова силна, както в деня, когато ме попита дали искам да си станем съквартирантки! Винаги ще съм благодарна, че те срещнах“, сподели Наоми пред своите 6,2 милиона последователи в Instagram.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР