Сбогом на целулита (наистина!)

16 February 2019

Мразовитите зимни дни принудиха много хора да си останат на топло вкъщи. Студът възпрепятства и доста да отидат на тренировка, изправени пред изкушението да гледат филм, гушнати на топло с чаша горещ шоколад. Последиците от коледните празници вече си личат по отеснелите дънки, а великденските тепърва предстоят.

Много скоро ще стане време за летните къси панталонки в дъното на гардероба и ефирните рокли с прилепнали талии, а целулитът ще наднича издайнически по крака, дупета, талия и ръце. А той, за разлика от нас, по отношение на диетите и тренировките, е постоянен и упорит и не знае ни студ, ни мързел, ни лято, ни зима…

Ако търсите ефективни терапии срещу целулита, насочете се към endoSPHERES THERAPY - италиански апарат с революционна технология, съчетаваща микрокомпресия и вибрация. Процедурата е изключително приятна, подобна на масаж, а ефектът е зашеметяващ. Още след първата процедура кожата е видимо загладена, а дупето е по- повдигнато. След курса резултатите се запазват дълготрайно, а мечтаното тяло е вече реалност.

Апаратът има няколко механични синергични действия:

Възстановяване

Иновативният метод позволява да се отстрани целулит и в напреднал стадий (фиброзен целулит). Използват се компресия и вибрация, а с помощта на мускулите, като активна противодействаща сила, се постига „компресиране“ на зоните с мастни натрупвания, разкъсване на фиброзните капсули и последващо реструктуриране на мастната тъкан.

Лимфен дренаж

Клиничните наблюдения по време на изследване на системата SenSor са позволили съставянето на прецизен научен протокол, в който подробно са описани манипулациите, посоката на движение на накрайника, честотата и интензивността на „Компресирането“, а също и съвети за третиране на цялото тяло.

Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма, характерни за лимфния застой. Освен това се ускорява метаболизмът и значително се намаляват токсичните вещества в организма.

Обезболяващ ефект

В повечето случаи фиброзният целулит е болезнен при третиране. Компресионната микровибрация, използвана съобразно методиката и специалните програми, въздейства на механорецепторите и намалява или изцяло отстранява болката.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР