Дженифър Анистън на 50

Днес актрисата има юбилей

eva.bg 11 February 2019

Снимка: getty images/guliver

„Да, ще празнувам рождения си ден, въпреки че според мен трябва да празнуваме всеки ден, в който се будим сутрин здрави, просто, защото сме все още тук, защото ни има“, каза преди няколко месеца Дженифър Анистън по повод 50-годишния си юбилей.

Днес актрисата има рожден ден и ще събере приятели на голямо парти, защото има причина да празнува и да е щастлива, противно на всеобщото схващане, че би трябвало да е в депресия заради двата провалени брака и факта, че няма деца.

„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен“, казва актрисата. През годините многократно медите са пускали фалшиви информации от уж „достоверни източници“, че Анистън е бременна. При един от последните пъти, когато все още бе с Джъстин Теру и се радваха на безоблачни отношения, няколко излишни килограма и папарашки снимки от определен ъгъл станаха повод за нови спекулации, визирайки коремчето й. Те пък наистина вбесиха актрисата и тя излезе с официално изявление.

„През последния месец видях, как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца“, емоционално заяви тогава Анистън и категорично подчерта, че не е бременна, че майчинството не й е фикс идея.

Е, на 50 тя продължава да е без деца, а вече е и без съпруг, но това не означава, че е нещастна, както вече многократно е подчертавала. Не я плашат и годините - „Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата, но те са от усмивки... Аз обичам да се усмихвам, така че - нека ги има!“

Честит рожден ден ден на тази така прекрасна и обичана от всички актриса. Добре е да си припомняме, че наистина всеки има различна представа за happy end.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР