Време за... Любов!

eva.bg 08 February 2019

Не е нужно да ви убеждаваме, че всеки ден е време за любов. Трябва да благодарим не на друг, а именно на любовта за най-хубавата музика, за най-красивата поезия и за най-висшите проявления на вдъхновението, които този свят е виждал. Така че, любовта е напълно заслужила да бъде удостоена със свой ден – Свети Валентин. У нас това е двоен повод за празнуване, тъй като 14-и февруари съвпада с българския народен празник Трифон Зарезан – денят на лозата и виното. А понякога просто ни трябва повод, който да създаде празнично настроение (а и из целия град летят розови и червени балони!) – повод да си сипем чаша хубаво вино, да ни бъде цветно, усмихнато, да направим жест, да си подарим подаръци, да си обърнем внимание и да помечтаем.

Ето и нашият списък с желания, които си позволяваме да искаме по този хубав повод – любовта.

Целуни ме там... Парк Кромлау, Габленц, Германия

По света има много романтични места за целувки, а това е едно от тях. Едно пътешествие винаги е добра идея. Сякаш изваден от приказките е мостът Ракоцбрюке в парка Кромлау. Сред омиротворяващия ландшафт гръбнакът му се извива в съвършен полукръг, който се отразява във водата. Наричат го Дяволското колело, защото се предполага, че само нечиста сила би могла да сътвори толкова омагьосваща сетивата конструкция. Инженерното творение идеално се вписва в Божието – природата на парка Кромлау. До това място се стига с автомобил или с влак от берлинската ж.п. гара, като посоката е малкото градче Габленц. Входът в парка е 2,5 евро, а мостът се намира в северозападната му част.

Сладко изкушение

Свети Валентин е перфектният момент за гурме. Искаме всичко да е лесно, но и малко по-специално. Не можем да се сетим за по-точно място от Chez Fefe, откъдето можем да се сдобием с гурме кошница, в която има всичко нужно. 16 броя от вълшебно вкусните (и красиви!) бутикови макарони от френската пекарна, бутилка класно червено вино от серията Le Photographe на Братя Минкови (избира се между два вида) и стилна свещ – за романтика и разкош!

Като заговорихме за време... (за любов)

Часовникът e задължителен аксесоар. Няма нищо по-ценно от времето, нали? (А и никой не иска да закъснява за романтичната си среща...) По случай празника, Swatch създаде „Три пъти за щастие“: една прочувствена експлозия, признание и откровено споделяне на чувствата. Това послание може да предадете, когато (си) подарите специалния лимитиран в 5142 броя часовник „Свети Валентин Triple Love“. Часовникът има красива празнична опаковка, разкрива своя механизъм, като сред елементите му откриваме и червено сърце.

Нещо за мен и теб

Тютюнопушенето е вреден навик, благодарение на който миризмата на цигари ни преследва навсякъде. Особено тежко е, когато в една връзка единият пуши, а другият – не. Силният цигарен дим трудно се игнорира- Сега е моментът вие и вашият любим да спрете пушенето или да преминете към бездимен начин на живот: дрехите, косата, домът ви ще миришат страхотно, ако не са постоянно опушвани. Високотехнологичната система IQOS нагрява тютюна без да го гори и да създава дим и пепел. За разлика от цигарите, използвайки устройството за нагряване IQOS, ще се отървете от дима и пепелта. То нагрява тютюна до 350 градуса, без да достига температурата на горене. Така се елиминира тютюневият дим и вредните с него вещества. Съвършеният Свети Валентин ухае на цветя!

Червено, горещо и секси

Ако искате да привлечете погледите към себе си, носете червено! Явлението, наречено „червеният ефект“, се свързва с това, че този ярък цвят хората свързват с доброто настроение, страстта и любовта. Червеното е малко „капризен“ цвят, но ако съумеем да го обиграем добре, ефектът е зашеметяващ. За Свети Валентин избираме тази гореща визия: червена рокля и очила от Max&Co и кокетна червена чанта Furla (която винаги трябва да имаме задължително в гардероба си!).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР