Среща на върха: Анджелина Джоли и Брад Пит в разгара на любовната афера

eva.bg 01 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Докато медии и фенове се занимават с достоверността на информациите за връзка между Брад Пит и Шарлийз Терон, новината всъщност се оказва другаде и няма нищо общо с евентуалната нова любима на Пит.

Двамата бивши съпрузи Брад и Анджелина са имали няколко срещи на четири очи, целта на които е било да изгладят детайлите около попечителството над децата им. Разводът между тях се проточи толкова дълго именно заради шестте им деца. Вече две години те не могат да се разберат относно попечителство, дни на виждане, издръжки, с кого да са на празниците и т.н. Джоли искаше родителските права да са само нейни и да контролира изцяло кога и при какви условия Пит ще може да вижда децата. Съдът обаче не удовлетвори молбата й, така че е принудена да се разбере с бившия си.

И двете срещи са продължили по няколко часа и явно двамата най-накрая са почнали да се разбират, защото са предприели стъпки и към съвместен бизнес. Те щели да пуснат заедно нова реколта от розето им Studio By Miraval, което се произвежда в имението им във Франция.

Има причина двамата да заровят томахавките в името на децата и бизнеса. В първия случай е ясно защо го правят, а що се отнася до виното, когато пуснаха първата реколта през 2012 година – всички 6000 бутилки с цена 139 долара за каса с по шест, бяха изкупени за рекордните шест часа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР