Кейт Мидълтън 7 години по-късно

Херцогинята на Кеймбридж пак облече едно от любимите си палта на Alexander McQueen

eva.bg 30 January 2019

Кейт с любимото си палто през 2012 (вдясно) и сега

Снимка: getty images/guliver

Докато в социалните мрежи всички се надпреварват да пускат снимки с хаштаг #10YearChallenge, показвайки ни как са си останали същите, Кейт Мидълтън може да даде повод за ново предизвикателство, този път с разлика от 7 години.

Вчера херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям бяха на посещение в град Дънди, Шотладия, присъствайки на официалното откриване на новия музей, посветен на дизайна - V&A Dundee. За толкова много години като част от кралското семейство гардеробът на Кейт Мидълтън вече е станал толкова внушителен, че тя все по-често започна да вади стари тоалети, за да им вдъхне втори или трети живот. Този път в духа на посещението в Шотландия тя реши да облече отново старото си тартан палто на Alexander McQueen. За първи път го облича през 2012 година, когато бе на посещение в училището St Andrew. След това го слага още веднъж – за коледната служба на следващата година.

Е, седем години по-късно трябва да признаем, че й стои все така добре, в което може да се убедите, като разгледате галерията ни. А вие може да започнете да преглеждате старите си снимки и да се готвите за #7YearChallenge.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР